fbpx

Indmeldelse

Når du ønsker at indskrive dit barn - eller ønsker at skrive det op på venteliste, hvis dit barn endnu ikke har nået børnehave- eller skolealderen, kan du kontakte vores skoleleder eller kontoret for nærmere information. Du kan også læse de generelle regler og retningslinjer herunder. 

Kontaktinformationer

Børnehuset

Læs mere

Skolestarter udefra

Læs mere

Skolestarter Børnehuset

Læs mere

Elev til skolen

Læs mere

Børnehuset

Ønsker du at skrive dit barn op til vores Børnehus, skal du kontakte kontoret på den mail eller det telefonnummer, du finder hér.

Sammen med den daglige leder vurderer I, om vi kunne være det rigtige dagtilbud for jeres familie. Herefter kommer dit barn komme på venteliste. 

Omkring 3 måneder inden dit barn skal starte, bliver du kontakt med svar på om der er plads. 


Priser:
Det koster 250 kr. at blive skrevet op, disse refunderes ikke, hvis der ikke er plads.
Du kan læse mere om udgifterne og mulighed for tilskud, når dit barn starter hos os, hér.

Skolestarter - når dit barn ikke går i vores børnehus

Ønsker du at skrive dit barn op til skolestart i vores Spireskole, skal du kontakte kontoret på den mail eller det telefonnummer, du finder hér.

Sammen med den daglige leder vil I vurdere, om vi kunne være det rigtige skoletilbud for jer. Herefter kommer dit barn på venteliste til kommende Spireskole. 


Foråret året før skolestart vil vi kontakte dig for at spørge, om du fortsat ønsker pladsen til dit kommende skolebarn, hvorefter du bliver inviteret til infoaften i efteråret.  Efter infoaftenen indkaldes 22 forældrepar til indskrivningssamtale med henblik på endelig optagelse i Spireskolen. Priser:
Det koster 250 kr. at blive skrevet op, og disse refunderes ikke, hvis der ikke er plads. 
Du kan læse mere om udgifterne og mulighed for tilskud, når dit barn starter hos os, hér.

Skolestarter - når dit barn går i vores børnehus

Hvis du, da du indskrev dit barn i Børnehuset, samtidig indskrev dit barn til start i Spireskolen, er dit barn automatisk opskrevet på ventelisten hertil.

Foråret året før skolestart vil du blive kontaktet, for at afklare, om du fortsat ønsker pladsen til dit kommende skolebarn. Hvis du ønsker det, vil du blive inviteret til infoaften i efteråret. Efter infoaftenen indkaldes 22 forældrepar til indskrivningssamtale med henblik på endelig optagelse i Spireskolen. 

I forbindelse emd samtalen vurderer du sammen med den daglige leder, om vi er det rette skoletilbud for dig og dit barn. 

Priser:
Du kan læse mere om udgifterne og mulighed for tilskud, når dit barn starter hos os, hér.
 

Indskrivning på andre klassetrin

Ønsker du at indskrive dit barn på andre klassetrin, skal du kontakte kontoret på den mail eller det telefonnummer, du finder hér.

Sammen med den daglige leder vurderer I, om vi kunne være det rigtige tilbud for dit barn.  
Vi har prøveperiode på 14 dage, hvor både du, dit barn og vi har mulighed for at afprøve, om vi er det rigtige tilbud for jer.


Priser:
Indskriver du dit barn, betaler du skolepenge for en måned, der modregnes via betalingsfri juli i 9. klasse. Hvis dit barn stopper skolegang hos os inden, refunderes beløbet ikke. 
Du kan læse mere om udgifterne og mulighed for tilskud, når dit barn starter hos os, hér.

Ventelister - sådan prioriterer vi

Da mange vælger os til, og vi samtidig har et klasseloft på 22 elever pr. klasse, oplever vi at ventelisterne til kommende Spireklasser består af flere end 22 børn. Derfor kan du komme ud for, at vi er nødt til at takke nej til elever. Vi prioriterer ud fra følgende tre overordnede kriterier. 

Ligevægt af piger og drenge

Søskende til andre elever

Børn fra vores Børnehus