fbpx

Børnehuset

Skolen

SFO'en

Åbningstider og lukkeperioder

Fællesskab - deltagelse og traditioner

Sammenhæng - Spireskole og bedstevenner

Forpligtende fællesskab

Når man vælger Forlev Friskole og Børnehus til, tager man et aktivt valg om, gennem traditioner, engagement og forpligtelse, at understøtte børnenes trivsel og udvikling i de gode fællesskaber, der dannes mellem børn, forældre og ansatte.  

Faglig udvikling

Med udgangspunkt i det enkelte individ, og udvikling for alle både børn og voksne, stræber vi efter at danne og undervise til den enkeltes potentiale.

Imødekommende

Igennem levende og ligeværdig dialog sætter vi os selv i spil i fællesskabet, så både børn, voksne og lokale mødes med gensidig respekt og holdningen om, at vi alle har en unik værdi.

Forlev friskole og børnehus - et fællesskab

Når I vælger at Forlev Friskole og Børnehus skal danne rammen om det gode børneliv, så vælger I og vi samtidig hinanden til i et fælles, stærkt samarbejde. Det er nemlig sådan vi bedst lykkes nemlig bedst med at skabe hele, livsduelige og kompetente børn. Hos os er vi fælles om opgaverne, ansvaret og udviklingen. 

Vi tilbyder mange års erfaring indenfor skoleverden, og selvom vores Børnehus er yngre end vores skole, så driver vi Børnehus ud fra samme værdier og menneskesyn. Vi betragter os som et stort fællesskab for og med børnene og jer som forælder. 

Andre forældre har sagt om os at “der er den bedste stemning i børnehuset. Glade voksne og glade børn - der alle leger sammen…” og at de “…har fået en helt ny pige, som er blevet glad for at gå i skole igen og som snakker med lærerne og både drenge og piger.” 
Det gør os stole, når vi kan skabe rammen, om det gode børne- og skoleliv.


Du kan læse meget mere om vat være barn og forældre i vores Børnehus hér.