fbpx

VI SAMARBEJDER med

Fordi vi alle kan have brug for hjælp og andre øjne på en problemstilling, udfordring eller trivselsspørgsmål

Som en del af vores ressourcer og mulighed for at skabe gode udviklingsmuligheder for alle, har vi eksterne samarbejdspartnere, som vi kan trække på. Herunder kan du læse hvilke, vi oftest samarbejder med, hvad der kan være fokus på og hvordan vi samarbejder. 

Hvem

Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR); Skole, Socialforvaltning og Politi (SSP); forbyggende sagsbehandler, sundhedsplejersken; tandplejen; egen læge; VISO, Familieretshuset og andre ekspertenheder ved særlige sygdomme/problematikker.

Hvornår

PPR, Sundhedsplejersken og den forbyggende sagsbehandler benytter vi, og kan du som forældre også benytte, som en forbyggende indsats/sparring. Det betyder oftest korte forløb

Ved behov for mere langvarige indsatser eller ved mere komplekse udfordringer og behov indgår vi et tættere samarbejde med de enkelte parter.

Andre eksterne samarbejdspartnere inddrages ved særlige behov eller tilfælde.

Hvordan

Al henvendelse til eksterne samarbejdspartnere inddrages du som forælder i. Vi henvender os ikke eksternt uden samtykke fra dig.

Vi har dog mulighed for, og benytter os af, at vi kan få sparring fra de eksterne partner, ved at bringe ting op anonymiseret.