fbpx

Dagens gang

Dagen starter kl. 6.00, hvor SFO'en åbner sammen med os i børnehuset. Dit barn kan tilbydes morgenmad indtil 8.45.Tirsdag, onsdag og torsdag er der samling kl. 9.00.Vi spiser frokost kl. 10.30, så de mindste børn kan sove kl. 11.30-13.20, mens de store går på legepladsen.Når klokken bliver 14.00 får vi sammen et eftermiddagsmåltid.SFO'en kommer over til os i Børnehuset omkring kl. 15.45 og lukker sammen med os kl. 16.30

Samling

      Samlingen er et pædagogisk værktøj. Vi varierer samlingernes indhold afhængigt af vores temaer på årshjulet og hvad de enkelte børnegrupper har brug for.  Samlingerne kan være ture ude af huset, de traditionelle samlinger på gulvet på egen stue eller aktive lege. Formålet er, at understøtte både gruppens fællesskab, sproglige kompetencer, kendskab til verdens omkring os og den individuelle udvikling. 

Måltider

Vi spiser sammen med børnene. Det giver nærvær, samvær og særlige øjeblikke med mulighed for også hér at se det enkelte barn og give det en oplevelse af at være en central del af fællesskabet. Vi tilbyder børnene god, nærende morgenmad, ligesom vi forventer, at børnenes madpakker indeholder mad, der giver børnene energi til leg, læring og bevægelse.

SFO samarbejde

Vi samarbejder tæt med SFO'ens personale.På den måde kommer dit barn til at kende de voksne i SFO'en, inden de skal starte i Spireskole. Dit barn vil også lære nogle af skolebørnene at kende, og vil kunne genkende dem senere i skolegården.